Free Medisoft Support & Other - Courtesy Support Resource

For prospective & existing Walker Tek Solutions' clients. (Remember me for upgrades ~ Gavin)
It is currently Tue Jan 16, 2018 2:39 pm

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 9:30 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 31, 2014 6:47 pm
Posts: 15
Faulting application name: MAPA.EXE, version: 20.0.3.71, time stamp: 0x2a425e19
Faulting module name: ntdll.dll, version: 10.0.15063.0, time stamp: 0xa82cc161
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00062d9f
Faulting process id: 0x261c
Faulting application start time: 0x01d32dc7d8aec9ef
Faulting application path: C:\Medisoft\BIN\MAPA.EXE
Faulting module path: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Report Id: 24b1fbac-8019-4e89-878c-1d7e4fb27aef
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

If I click F8 during startup I get the practice list. If click F7 I can change the path. When using either of those options the software loads and does not provide login box and just hangs. Then if you proceed to just launch you get the error above. I have disable things including virus software which already has an exclusion, deleted things installed a number of times applied the hotfix it just hangs and does not prompt for user credentials. I even tried a non traditional file path and chose not to use UNC.

Windows 10 Pro


Last edited by nathanburgess on Thu Sep 14, 2017 9:37 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 8:36 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4002
Location: Springfield, MO
Try closing every program you have running, including everything in the system tray. If you close a program and Medisoft immediately finishes loading, then you found the culprit that is blocking Medisoft from stopping. On occasion, certain Windows Updates can cause this behavior, so uninstalling any Windows Updates that occurred at about the time this issue started happening can resolve this issue as well. Otherwise, you'll probably need to work with a Medisoft re-seller to help troubleshoot this issue. We can work with you on this if you purchase a month of Medisoft support here.

_________________
Gavin Walker
Walker Tek Solutions, LLC
417-890-6777


Top
   
PostPosted: Fri Sep 15, 2017 8:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4002
Location: Springfield, MO
Oh, another thing I should point out. Sometimes a simple reboot of the computer can clear this up. Try that first.


Top
   
PostPosted: Mon Sep 18, 2017 7:49 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 31, 2014 6:47 pm
Posts: 15
I did everything you listed already. Then for some reason overnight it started working no error. Now it works but initially loads very slowly. So I am going to guess it is something interfering with Medisoft and application or something. One question I have is there anything recorded of any video drivers interfering with the performance of Medisoft?


Top
   
PostPosted: Mon Sep 18, 2017 7:58 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 31, 2014 6:47 pm
Posts: 15
Everything started working with a version not including the hot fix. So now that it is semi-working was thinking apply hot fix and see if it loads better.


Top
   
PostPosted: Tue Sep 19, 2017 8:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4002
Location: Springfield, MO
Loading the hot fix on version 20 doesn't hurt anything even if you don't have Windows 10. It is worth a shot. According to the error message, it looks like you already have the hot fix installed though.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited