Free Medisoft Support & Other - Courtesy Support Resource

For prospective & existing Walker Tek Solutions' clients. (Remember me for upgrades ~ Gavin)
It is currently Tue Jan 16, 2018 5:49 pm

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 14, 2017 8:52 am 
Offline

Joined: Tue Sep 12, 2017 2:20 pm
Posts: 2
I had zero balances on my guarantor quick balance report. I ran the repair payment reference and it fixed it. However, now I am finding credit balances in the remainder in transaction entry. However, the balance shows "zero". In "Payments, Adjustments, and Comments" it shows lavender on the "withhold payment" line as a positive amount. But the code for this line is a "payment" code. Above it shows the "withhold adjustment" as a negative adjustment. This should balance it to zero which is what it shows in the balance. But the remainder shows these 2 added together as a negative amount and it shows that amount as being unapplied as a positive amount. Also, these are old dates that go back to 2009 and 2010. Now my guarantor quick balance report is full of credits. Have you come across this problem before?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited