Cannot Get Medisoft to open on new computer

Technical problems with Medisoft.
Post Reply
mbpros
Posts: 249
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:59 pm

Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by mbpros » Wed Jan 11, 2017 6:24 pm

I have a new Windows 10 Pro desktop 64 bit, lots of memory. Installed V20 and the Hot Fix, but I can't get Medisoft to open. Either it craps out on me when I click the Medisoft icon OR if I hit F7 and enter and navigate to the data path, I click on the practice name, but don't get to a login screen...It stays frozen.

Help!!

Steve
Steven Zats
Medical Billing Professionals

User avatar
Gavin Walker
Posts: 4177
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by Gavin Walker » Wed Jan 11, 2017 6:28 pm

Since you have support with us, call our office and get a ticket started. There are just too many things that interfere with Medisoft. Our techs can go through your system with you on this one.
Gavin Walker
Walker Tek Solutions, LLC
866-890-6777
417-890-6777

mbpros
Posts: 249
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:59 pm

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by mbpros » Wed Jan 11, 2017 6:33 pm

OK...what are your hours?
Steven Zats
Medical Billing Professionals

User avatar
Gavin Walker
Posts: 4177
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by Gavin Walker » Thu Jan 12, 2017 10:15 am

8am to 5pm Central time.

mbpros
Posts: 249
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:59 pm

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by mbpros » Thu Jan 12, 2017 10:17 am

Thanks...I did receive notice a few minutes ago that a ticket has been assigned to the Help Desk so hope someone can call this morning to help out with the issue.

Steve
Steven Zats
Medical Billing Professionals

User avatar
Gavin Walker
Posts: 4177
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by Gavin Walker » Mon Jan 16, 2017 3:28 pm

It seems we couldn't figure this one out but there were other things wrong with your computer as well. Keep us posted if your new computer works any better.

mbpros
Posts: 249
Joined: Fri Mar 11, 2011 6:59 pm

Re: Cannot Get Medisoft to open on new computer

Post by mbpros » Mon Jan 16, 2017 3:35 pm

Not sure what else was wrong with the computer since it was a brand new one, but I did just return it...not going to get a new one now, but when I do I might try a Dell instead of an HP (maybe something with HP interfered even though all non-Microsoft programs/services were disabled in an attempt to get Medisoft to launch).

Steve
Steven Zats
Medical Billing Professionals

Post Reply