Change Healthcare Remit

Topics about Change Healthcare , formerly RelayHealtrh, Emdeon, Capario, and Medavant go here.
Post Reply
asilver
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2012 11:03 am

Change Healthcare Remit

Post by asilver » Sun Mar 04, 2018 4:37 pm

I'm sending claims to Change Healthcare and for the most part my remits come back ready to post automatically. There are occasions where I have to find patients that are unknown but lately a lot of my EOB's come back nothing is ready to post which I have to assign the patient and payment. I like to hit the post button and everything post. Any idea why this is happening. Using Medisoft Network Professional V19SP1.

User avatar
Gavin Walker
Posts: 4201
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: Change Healthcare Remit

Post by Gavin Walker » Mon Mar 05, 2018 9:10 am

If you edit the Receiver, try changing the Claim Number Format to Chart Number + Claim Number + Insurance Code and see if that helps. You'll have to wait til claims go out with that option and the remits that get generated from those come back before you know if this is helping or not.
Gavin Walker
Walker Tek Solutions, LLC
866-890-6777
417-890-6777

Sunil
Posts: 1
Joined: Mon Mar 19, 2018 11:27 pm

Re: Change Healthcare Remit

Post by Sunil » Mon Mar 19, 2018 11:36 pm

:)

Post Reply