Medisoft V19 Pro

Posts related Medisoft software.
Post Reply
asilver
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2012 11:03 am

Medisoft V19 Pro

Post by asilver » Fri Jan 19, 2018 8:08 am

We use Medisoft V19 Professional. We are trying to setup a new practice and have entered all of the required data, practice name, tax id, provider; cpt and ICD9 and ICD10. When we try to print a claim I get error 7200 (qryPinWork: Error 7200: AQE Error: State=Hy000; NativeError=5154 [Anywhere Solution] etc. Any idea why this error is poping up.

User avatar
Gavin Walker
Posts: 4176
Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Location: Springfield, MO
Contact:

Re: Medisoft V19 Pro

Post by Gavin Walker » Fri Jan 19, 2018 12:42 pm

You'll need to setup the provider IDs grid on the practice, facility, provider, and referring provider records.
Gavin Walker
Walker Tek Solutions, LLC
866-890-6777
417-890-6777

asilver
Posts: 16
Joined: Thu May 24, 2012 11:03 am

Re: Medisoft V19 Pro

Post by asilver » Thu Feb 08, 2018 8:48 pm

Thanks a bunch!!

Post Reply