Free Medisoft Support & Other - Courtesy Support Resource

For prospective & existing Walker Tek Solutions' clients. (Remember me for upgrades ~ Gavin)
It is currently Sun Jun 17, 2018 6:39 pm

All times are UTC-05:00




Post new topic  Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous 1 2
Author Message
PostPosted: Thu Jun 09, 2016 4:50 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 03, 2015 7:36 pm
Posts: 55
Ugh! Neither worked!

We had just done the latest update Tues night and I restarted my computer yesterday and today.

I'm having to Remove the claim, then reset the Alerts to REady to Send and do that all over again. :/

Let me know if you find out another way around this.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 13, 2016 1:06 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 19, 2013 3:24 pm
Posts: 153
Location: Springfield, MO
If it is set to alert status it wont send. You have to change the status.

_________________
Andrew Analla
Support Team
MedTech Medical Management Systems
3058 S Delaware Ave
Springfield, MO 65804
Ph: 417.890.6777 | Fax: 417.890.6788


Top
   
PostPosted: Fri Jun 17, 2016 7:01 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 03, 2015 7:36 pm
Posts: 55
All Statuses are Ready to Send.

We did restart our server after your last recommendation. That did not work.

However, I went and looked at the edits again and all were selected again. I went an unselected all but the Common Edit codes like before, reran the Check Claims, but I still can't select any Error or Warning Edit STatuses!!!


Top
   
PostPosted: Fri Jun 17, 2016 8:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4128
Location: Springfield, MO
What is the error? Some errors have to be fixed such as "invalid payer id" before the claim will send.

_________________
Gavin Walker
Walker Tek Solutions, LLC
417-890-6777


Top
   
PostPosted: Mon Jun 20, 2016 9:25 am 
Offline

Joined: Thu Dec 03, 2015 7:36 pm
Posts: 55
It is the same issue regardless of the Error, Warning or Passed status.

I have one Warning Message stating Missing Policy #2 but it won't let me check it to Send.
Passed ones won't let me UNcheck them. These are the 2 I am mostly concerned with as 1) the Warning error is usually not a big deal and I can at least bill the primary carrier. @) When I send Electronic Work Comp Claims with the same EDI note, it treats them as duplicate, so I cannot send them at once, so I need to UN check some of the Passed ones. This issue is causing me a ton of extra work just because I can't check or uncheck at will.

The Error Status Messages are like Insured address is missing, Missing Policy #, etc. So I wouldn't be sending those anyway. I would correct those first and re run the Check Claims before sending them.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 20, 2016 1:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4128
Location: Springfield, MO
Why not just enter the secondary policy #? Is there not a secondary insurance involved?


Top
   
PostPosted: Mon Jun 20, 2016 2:29 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 03, 2015 7:36 pm
Posts: 55
I"m more concerned that I cannot deselect Passed statuses.

The warning ones vary in reason. It could be we have a placeholder set, could be pt did not update us, etc.

Regardless, this has changed from what we used to be able to do.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 20, 2016 4:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Apr 04, 2007 10:11 pm
Posts: 4128
Location: Springfield, MO
When you go to Send Claims, there is the option to remove a claim if you don't want to send it in a particular batch.


Top
   
PostPosted: Mon Jun 20, 2016 6:04 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 03, 2015 7:36 pm
Posts: 55
Yes but then it sets it to Alert, then I have to get out of Revenue Mgmt, resent Alert Claims to REady to Send and do that each time there's a duplicate work comp electronic claim. I have done this and am doing this BUT have not had to do this always in the past.

I have an appt for Andrew to call me tomorrow and look at what's going on.

Thanks!


Top
   
PostPosted: Tue Jun 21, 2016 4:07 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 19, 2013 3:24 pm
Posts: 153
Location: Springfield, MO
This seems to have be resolved on a restart.

_________________
Andrew Analla
Support Team
MedTech Medical Management Systems
3058 S Delaware Ave
Springfield, MO 65804
Ph: 417.890.6777 | Fax: 417.890.6788


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 25 posts ]  Go to page Previous 1 2

All times are UTC-05:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited